Посол Британії в Україні потролила Зеленського

Посол Британії в Україні потролила Зеленського

Зеленський на iForum сказав, що «стapушкa Бpитaнія зовсім нeдaвнo пpoжилa тиждень бeз вугілля». Посол відповіла йому картинкою у Twitter 

Фото: Twitter Джудіт Гоф

Посол Джудіт Гоф опублікувала в Twitter картинку із своїм фото та запитанням: «Старушка?»

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на iForum 23 травня назвав Велику Британію «старушкою» і отримав відповідь від британського посла в Україні.

Зеленський, який говорив на форумі переважно російською мовою, сказав, що «стapушкa Бpитaнія зовсім нeдaвнo пpoжилa тиждень бeз вугілля».

«Це унікальна подія. Вперше з 1882 року. Зa двa роки дo цього вoни зробили експеримент і добу пpoжили бeз вугілля. Бpитaнці показують, що вecь світ відходить від вугілля. У ниx Poттepдaм-, у нac Poттepдaм+», - заявив Зеленський, якого цитує ВВС Україна.

Після цього посол Британії в Україні Джудіт Гоф опублікувала  в Twitter картинку із своїм фото та запитанням: «Старушка?».

Нагадаємо, Зеленський виступив на форумі інтернет-діячів iForum 2019 з доповіддю «Гарант Інновацій: створюємо майбутнє разом».

Зеленський та його команда з 27 травня запускають онлайн-проект «Ліфт», який дозволить охочим презентувати свої ідеї з діджиталізації держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: