Посол США очікує на правосуддя у справі Шеремета

Посол США очікує на правосуддя у справі Шеремета

Йованович принесла букет білих троянд на місце вбивства журналіста

Посол Сполучених Штатів в Україні Марі Йованович заявила, що очікує на правосуддя у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє посольство США у Twitter.

«Посол США: «Сьогодні вранці українці відзначили другу річницю вбивства журналіста Павла Шеремета. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли буде здійснене правосуддя для сім'ї Павла, його друзів та українського народу», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 липня у Києві Києві відбулася акція пам'яті до других роковин вбивства Павла Шеремета, на якій зокрема була Йованович.

Вона принесла букет білих троянд на місце вбивства журналіста.

Нагадаємо, сьогодні перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що слідство встановило людину, який може бути причетна до вбивства журналіста Павла Шеремета, але потрібно ще його ідентифікувати.

У Генпрокуратурі повідомили, що у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета про підозру поки що нікому не повідомлялося.

Як повідомлялося, правоохоронці досі не мають значних зрушень у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета.

Сьогодні у центрі Києва проходить акція на місці загибелі журналіста Павла Шеремета. У ній беруть участь друзі та колеги Павла, депутати Верховної Ради. До акції долучилася і Марі Йованович - надзвичайний і повноважний посол США в Україні. Вона вшанувала пам'ять журналіста.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року в центрі Києва внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Трагедія сталася на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

За фактом загибелі журналіста прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками скоєння кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, скоєне у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: