Президент США Трамп надіслав Порошенкові привітання до Дня Незалежності

Президент США Трамп надіслав Порошенкові привітання до Дня Незалежності
Президенти Петро Порошенко і Дональд Трамп
Фото: Прес-служба Адміністрації президента України

Американський лідер Дональд Трамп привітав Україну з Днем незалежності

Президент Петро Порошенко отримав привітання від президента США Дональда Трампа з нагоди 26-ї річниці незалежності України. Про це йдеться у повідомленні на сайті президента.

«З дня проголошення Україною незалежності 24 серпня 1991 року і особливо після Революції Гідності Сполучені Штати завжди підтримували її прагнення стати справді європейською країною», – йдеться у привітанні.

Президент США наголосив, що США будуть продовжувати підтримувати прагнення України, а також докладати зусиль для відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої країни.

«Президент США наголосив, що День незалежності є особливим моментом для святкування, а також для того, щоб відзначити вже досягнуті результати, незважаючи на існуючі виклики попереду», – наголошується в повідомленні.

Як повідомляв «Главком», президент України Петро Порошенко під час урочистої промови заявив, що найважче, найболісніше для українців уже позаду. Глава уряду України Володимир Гройсман розповів, як піднялася Україна під час його роботи на посаді глави уряду. Секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму привітанні підкреслив, що останні події в країні призвели до народження української нації.

Читайте також: Коли ми стали незалежними?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: