Прикордонники готові до приїзду Саакашвілі

Прикордонники готові до приїзду Саакашвілі
Михайло Саакашвілі

Прикордонники будуть готові оперативно реагувати на будь-які провокації

Прикордонники у пункті пропуску «Краковець», через який 10 вересня має намір повернутись в Україну екс-голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, працюватимуть у штатному режимі, але будуть готові оперативно реагувати на будь-які провокації. Про це помічник глави Державної прикордонної служби України Олег Слободян сказав у коментарі Укрінформу.

«Для прикордонників цей день не буде відрізнятися від будь-яких інших днів. Інспектори Державної прикордонної служби, які працюють у пунктах пропуску, щодня ухвалюють десятки тисяч рішень щодо перетину кордону громадянами тих чи інших країн. Тому процес організації служби ніяких особливостей мати не буде», - наголосив Слободян.

Водночас, за його словами, враховуючи інформацію про наміри ряду політиків зібрати у пункті пропуску велику кількість людей, у ДПСУ зазначають, що це може створити дискомфорт для тих громадян, які 10 вересня перетинатимуть кордон.

Крім того, додав Слободян, велике скупчення людей підвищує ймовірність виникнення конфліктних ситуацій та інших провокацій. «Враховуючи це та можливу наявність у пункті пропуску великої кількості людей, чиї дії важко спрогнозувати, ми будемо посилювати прикордонні наряди, будемо застосовувати резерви прикордонного загону для того, щоб у разі виникнення провокацій оперативно на них реагувати», - запевнив помічник очільника ДПСУ.

Нагадаємо, що Саакашвілі позбавили українського громадянства. 

Державна прикордонна служба має намір не пропустити Саакашвілі на територію України в разі його спроб приїхати до нашої держави.

Саакашвілі планує жити на кордоні, якщо його не пустять в Україну.

Саакашвілі вказав, що буде через суд намагатися повернути собі громадянство України і хотів би бути присутнім на судовому процесі.

Читайте також статті: 

Посол Ігор Долгов: Повірте, екстрадиція Саакашвілі під час візиту президента у Грузію не обговорювалась

The NewYorker: Саакашвілі заплатив мільйон Трампу заради використання його імені?

«МіхоМайдан». Як «розстрілюватимуть» Тимошенко і Садового

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: