Протягом доби на Донбасі зафіксовано пʼять порушень режиму тиші

Протягом доби на Донбасі зафіксовано пʼять порушень режиму тиші
Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ
Фото: Укрінформ

Українські позиції обстрілювали з гранатометів, проросійські найманці використовують снайперів

Протягом суботи, 27 лютого, російські найманці на Донбасі пʼять разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, за даними пресцентру Операції обʼєднаних сил, в передмісті Мар'їнки українських військовослужбовців обстрілювали ворожі снайпери.

Поблизу населених пунктів Зайцеве, Південне та Водяне в районі Донецька окупаційні війська відкривали вогонь по українських військових зі стрілецької зброї, а позиції Об'єднаних сил біля Пищевика потрапили під обстріл з ручного протитанкового гранатомета.

Також мають місце випадки блокування КПВВ з боку ОРДЛО. Патруль СММ ОБСЄ, обстежуючи район поблизу КПВВ «Щастя» та «Золоте» відзначив, що відповідні блокпости збройних формувань були закритими для проходу громадян.

Як повідомлялося раніше, поруч з Луганським в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» український військовий підірвався на протипіхотній осколковій міні ПОМ-2. Воїна госпіталізували, а на місці працює робоча група військової служби правопорядку, щоб з'ясувати обставини інциденту.

Також стало відомо, що протягом минулої доби, 26 лютого, збройні формування Російської Федерації чотирнадцять разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об’єднаних сил, в тому числі – із забороненого озброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: