Рада сьогодні може розглянути законопроекти про реінтеграцію Донбасу

Рада сьогодні може розглянути законопроекти про реінтеграцію Донбасу

Депутати почали ранкове засідання із розгляду проекту закону «Про електронні довірчі послуги»

Сьогодні Верховна Рада може розглянути законопроекти, які стосуються Донбасу. Передбачається включення до порядку денного та прийняття рішення стосовно законопроекту №7163, внесеного президентом України, «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях».

Також у парламенті зареєстрований альтернативний до цього законопроект, внесений від фракції «Самопомочі», зокрема народним депутатом Оксаною Сироїд.

У цьому пакеті є ще один президентський законопроект (№7164) «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей».

Сьогодні Комітет з нацбезпеки має на своєму засіданні розглянути законопроекти щодо Донбасу. Наразі відомо, що Комітет  готовий підтримати лише один президентський проект щодо Донбасу.

Також нагадаємо, що Порошенко особисто презентуватиме у Раді законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Втім, на початку засідання ВР сьогодні, відповідно до Регламенту, депутати мають завершити розгляд в другому читанні законопроекту, який вчора почали розглядати, «Про електронні довірчі послуги». Також передбачається розгляд законопроектів, які стосуються гастрольних заходів в Україні, та щодо розвитку кінематографії.

Крім того, планується розгляд у повторному другому читанні законопроекту про житлові комунальні послуги. Разом з тим порядком денним роботи ВР на сьогодні не передбачено розгляду медичної реформи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: