Голова парламенту Ізраїлю подав у відставку

Голова парламенту Ізраїлю подав у відставку
До слова, Юлій Едельштейн народився у Чернівцях

Едельштейн оголосив про свою відставку на відкритті засідання парламенту, він пояснив своє рішення незгодою з вердиктом Верховного суду Ізраїлю

Голова парламенту Ізраїлю Юлій Едельштейн, який займав цей пост з 2013 року, 25 березня подав заяву про відставку. Про це йдеться у повідомленні на сайті кнесету.

Едельштейн оголосив про свою відставку на відкритті засідання парламенту, і пояснив своє рішення незгодою з вердиктом Верховного суду Ізраїлю. Суд визнав незаконним розпорядження Едельштейна закрити парламент на час епідемії коронавірусу.

Спікер, який пішов у відставку, представляє партію прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху «Лікуд».

До слова, Юлій Едельштейн народився у Чернівцях.

Нагадаємо, міністр внутрішньої безпеки Ізраїлю Гілад Ердал заявив, що в зв'язку з коронавірусом найближчим часом на карантин в Ізраїлі будуть поступово закривати міста.

В Ізраїлі вже заборонили громадянам виходити з дому через коронавірус. Заборона на вихід з дому без поважної причини буде діяти протягом тижня і може бути продовжена. Минулого тижня в країні зафіксували першу смерть від коронавірусу.

У четвер, 19 березня, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу оголосив про чергове посилення заходів зі стримування поширення коронавірусної інфекції в країні та попередив про обмеження на пересування. Заборона на вихід з будинку без поважної причини буде діяти протягом семи днів та може бути продовжена.

Також Ізраїль закрив кордони для іноземців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: