Ритуальне вбивство під Одесою у поліції назвали інсценуванням

Ритуальне вбивство під Одесою у поліції назвали інсценуванням

Один з підозрюваних зізнався, що був присутній при вбивстві, але участі в ньому не брав

Ритуальне вбивство, яке сталося нещодавно в Овідіопольському районі Одеси, може бути інсценуванням. Про це повідомили в прес-службі поліції.

Слідство встановило, що п'ять іноземців в Одесі розпивали спиртні напої, однак між ними виник конфлікт, в ході якого одного чоловіка забили до смерті. Загиблий приїхав в Одесу на відпочинок.

Щоб приховати сліди злочину, тіло вивезли за межі міста і намагалися спалити. Зараз всіх учасників злочину затримали - це громадяни Туреччини 1993, 1995 і 1986 років народження. Їм загрожує 15 років в'язниці, або довічне позбавлення волі.

Однак з цим не згоден радник глави начальника Головного управління Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк. За його словами, на місці злочину були виявлені специфічні матеріали, не властиві для нашої місцевості, які важко знайти. Їх вбивці купували спеціально для здійснення ритуального вбивства.

Також вчора, 21 листопада, Приморський районний суд Одеси обрав запобіжний захід трьом учасникам інциденту. Кожному з підозрюваних міру обирали окремо. Всі троє, з яких двоє - студенти, а третій - моряк, свою провину заперечують. Один з підозрюваних зізнався, що був присутній при вбивстві, але участі в ньому не брав і сам здався поліції. Також на суді був присутній батько одного з підозрюваних. Судовий виніс вердикт: утримання в СІЗО вродовж 60 діб без права внесення застави. Підозрювані з рішенням суду не згодні і будуть подавати апеляцію.

Нагадаємо, минулого тижня на Одещині виявили обпечене тіло іноземця, який зник напередодні. На місці була намальована пентаграма, каббалістичні символи, стояли свічки, задушена ритуальної петлею чорна курка і інші окультні предмети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: