РНБО готується впровадити нові санкції проти Росії

РНБО готується впровадити нові санкції проти Росії

Рада Нацбезпеки обговорює впровадження антиросійських санкцій, схожих на санкції США проти Росії

Рада національної безпеки та оборони наступного тижня розгляне введення санкцій, аналогічних санкціям США проти Росії. Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов під час свого виступу на ХІ Безпековому форумі у Києві.

«За дорученням президента наступного тижня відбудеться Рада національної безпеки і оборони, де будуть продовжені санкції, які існують сьогодні, проти Російської Федерації, і продубльовані санкції, ухвалені Сполученими Штатами та іншими, європейськими, країни», — заявив Турчинов.

Раніше Порошенко заявляв про антиросійські санкції у Берліні. Українські санкції проти РФ, зокрема, російських олігархів, будуть винесені на розгляд РНБО найближчими днями і будуть введені. 

Як відомо, російські олігархи через санкції втратили вже близько $16 млрд.

Як повідомлялося, 6 квітня США ввели санкції проти 24 російських бізнесменів і иновників, включених у «Кремлівську доповідь». Серед інших туди увійшли глава Газпрому Олексій Міллер, міністр внутрішніх справ РФ Володимир Колокольцев, командувач Росгвардією Віктор Золотов, керівник Роскомнагляду Олександр Жаров, губернатор Тульської області Олексій Дюмін. Обмежувальні заходи накладені також на 14 російських компаній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: