Росія заміряла ставлення своїх громадян до Зеленського. Свіжа соціологія

Росія заміряла ставлення своїх громадян до Зеленського. Свіжа соціологія
Серед опитаних росіян виявилися і ті, хто нічого не знає про діяльність українського президента

67 відсотків росіян вважають, що обрання Зеленського президентом жодним чином не вплинуло на взаємини між країнами

Всеросійський центр вивчення громадської думки провів опитування, в ході якого росіяни висловилися про ставлення до президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє ТАСС.

Згідно з опитуванням, 67 відсотків вважають, що обрання Зеленського президентом жодним чином не вплинуло на взаємини між країнами . Однак, 16 відсотків заявили про поліпшення ситуації. Дев'ять відсотків опитаних вважають, що відносини між Києвом і Москвою стали гіршими. Ще вісім відсотків вагалися з відповіддю.

Серед опитаних росіян виявилися й ті, хто нічого не знає про діяльність українського президента, таких було 35 відсотків. А деякі росіяни (29 відсотків) заявили про свою байдужість до українського лідера.

При цьому дев'ять відсотків позитивно відгукнулися про нього, а 21 відсоток - негативно.

Також з'ясувалося, що в цілому росіяни ставляться до Зеленського скептично. Пояснюється це тим, що президент України «не перейшов від слів до справ». 19 відсотків респондентів висловили надію на дружні і добросусідські стосунки між країнами в майбутньому.

Однак, 11 відсотків впевнені, що далі спілкування між країнами лише погіршиться. Ще 43 відсотки відзначили, що нормалізація відносин можлива, але «братніми», на їхню думку, вони вже не будуть.

Опитування проводилося 12 грудня 2019 року телефоном серед 1,6 тисячі респондентів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: