Російські вояки організували в Горлівці «бізнес»: вирощують коноплі

Російські вояки організували в Горлівці «бізнес»: вирощують коноплі
Плантація конопель

До «аграрного виробництва» залучені місцеві бомжі

У Горлівці Донецької області російські бойовики організували процес вирощування конопель. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Представники горлівського підрозділу т.зв. МВС «ДНР» всерйоз стурбовані бізнесом «військовослужбовців» «3-ої омсбр». Останні, користуючись тим, що в деяких районах Горлівки основна частина населення виїхала, організували масовий процес вирощування конопель на організованих «плантаціях» (основні «плантації» - в північній і північно-східній частині міста)», - йдеться в повідомленні.

В якості робочих рук до «аграрного виробництва» залучені місцеві бомжі та інші асоціальні особистості, а до кришування бізнесу, на думку «міліції», причетна низка командирів підрозділів «3-й омсбр» російсько-терористичних військ.

Як повідомлялося, «авторитети» в «ЛДНР» скаржаться, що російське начальство краде в таких масштабах, що іншим просто нічого не залишається.

За даними української розвідки, керівництво Росії підозрює так звані уряди «ДНР/ЛНР» у нецільовому використанні наданої допомоги. У Донецьку російськими «контролюючими особами» було заслухано «главу ДНР» Захарченка, якого звинувачено у недбалому ставленні до виконання службових обов’язків, що спричинило масштабне розкрадання отриманих з РФ коштів, матеріально-технічних засобів. Очікується відставка з подальшим арештом низки посадовців в «уряді» «ДНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: