Севастопольські сепаратисти у відчаї: після приходу Росії ми потрапили у кошмар

Севастопольські сепаратисти у відчаї: після приходу Росії ми потрапили у кошмар

Мешканці окупованого Севастополя закликають до повстання

«Піднімайтеся, люди, інакше буде пізно!» – закликала сепаратистка Плетньова, яка нарешті зрозуміла, що таке російська дійсність

Наприкінці жовтня на площі Нахімова. Ці люди навесні 2014 року радо вітали окупацію півострова, а тепер почали критикувати нові порядки, за що й отримують. Як повідомляв «Главком» черговий протест спровокувало переслідування окупантами Анатолія Марети, який оголосив себе отаманом і два року тому всіляко сприяв захопленню півострова росіянами.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, на акції із захисту Марети свою думку висловила Раїса Матвєєва, вчитель російської мови, член Російської громади, нагороджена медаллю «За третю оборону Севастополя». «Зараз відбувається щось страшне, немов якийсь кошмарний сон. Хіба це те, за що ми боролися?! Для України ми були москалями, а, повернувшись до Росії, стали чомусь тубільцями. Так принизливо тепер називають нас чиновники. І хто? Ті, які приїжджають до нас в місто лише з однією метою: набити собі кишені. Вони бачать у нас тільки якихось близьких обмежених людей», – виголосила вона.

2_01Раїса Матвєєва, вчителька російської мови, ображається, що окупанти називають її тубільцем

У свою чергу сепаратистка Світлана Плетньова закликала мешканців окупованого міста піднімати повстання. «Піднімайтеся самі, будіть сусідів, вставайте на захист наших лідерів. Ті, хто їх переслідує, мають завдання зробити з нас якихось допоміжних людей. Вони вже роблять їх з наших дітей (йдеться про те, що школярів окупованого Криму заганяють до організації а-ля Гітлер'югенд у фашистській Німеччині, так звану Юнармію. – «Главком»). І якщо ми не піднімемося, то гріш нам ціна!» – голосила мешканка Севастополя на площі Нахімова.

3Сепаратистка Плетньова нарешті зрозуміла, що таке російські порядки

«Ви подивіться, що робиться: в урядових структурах сидять ті, хто перефарбувався, і ми знаємо, хто вони. Але дивіться, ми ж змогли викинути з міста цього противного Міняйла (перший путінський керівник окупаційної адміністрації. – «Главком»). Скільки він крові з нас випив. Давайте підніматися, не будьмо байдужими. Разом ми – сила, і ніхто з нами нічого не зробить. Згадайте, якими ми були зухвалими два роки тому. Ми не боялися нічого. Піднімайтеся, люди, інакше буде пізно!» – закликала сепаратистка, передає сайт «Новості Сєвастополя».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: