Шабунін зізнався, у якому випадку готовий підтримати і агітувати за Порошенка

Шабунін зізнався, у якому випадку готовий підтримати і агітувати за Порошенка
Віталій Шабунін

Шабунін очікує від Порошенка законопроект про антикорупційні суди

Голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін готовий підтримати і буде агітувати за президента України Петра Порошенка, якщо той, подасть законопроект про антикорупційні суди та припинить знищувати НАБУ

Про це Шабунін заявив в ефірі програми на телеканалі ZIK.

«Якщо завтра Петро Порошенко подасть законопроект про антикорупційні суди, нормальний законопроект, припинить знищувати НАБУ і буде йому допомагати, я готовий його підтримати, я буду за нього агітувати», – заявив Віталій Шабунін.

Окрім цього, голова Центру протидії корупції зазначив, що йому байдуже, яке прізвище буде у президента України, адже найголовніше, як каже Шабунін, аби він робив те, що потрібно для держави.

«Я агітуватиму за президента на другий термін, якщо він не під завісу свого президентства підтримає, а завтра, або восени подасть законопроект про антикорупційні суди, а парламентська більшість його прийме і він їх створить. Зокрема, якщо Президент створить їх такими, якими вони повинні бути, а також, якщо він припинить знищувати НАБУ, тоді так, я буду його підтримувати і мені байдуже, яке буде у нього прізвище», – наголосив Віталій Шабунін. 

Нагадаємо, 16 серпня Шабуніну оголосили підозру в нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Шабунін впевнений, що справа проти нього розсиплеться.

Суд обрав Шабуніну особисте зобов'язання.

Читайте також матеріал: Справа Шабуніна: злочин і кара. Усі подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: