У Росії на виставці почубилися художники і місцеві «цінителі» мистецтва (відео)

У Росії на виставці почубилися художники і місцеві «цінителі» мистецтва (відео)
Місцеві жителі не оцінили творіння російських художників
Фото: Скріншот відео РБК

У художників були з собою перцеві балончики, які вони спробували розпорошити з теплохода на учасників конфлікту

На виставці сучасного мистецтва в російському Архангельську сталася масова бійка. Стосунки вирішили з’ясовувати місцеві жителі та художники, які приїхали на захід. Про це повідомляє sprotyv.info з посиланням на місцеві ЗМІ.

24 липня в покинутому корівнику на Кегострові, що розташований в дельті Північної Двіни в межах міста Архангельська, відбулася виставка вуличного мистецтва «Корівник». Над нею працювали кілька десятків художників, які розмістили в будівлі предмети побуту, розмалювали стіни графіті.

До кінця заходу на причалі сталася бійка. Її учасниками стали місцеві жителі і художники, які приїхали на острів. Словесний конфлікт зав’язався ще на виставці, на причалі вже почалася бійка. У художників були з собою перцеві балончики, які вони спробували розпорошити з теплохода на учасників конфлікту, котрі залишилися на березі.

Стверджується також, що постраждав і співробітник теплохода, який не брав участі в конфлікті, а просто прибирав трап.

Як раніше повідомлялося, у Росії мешканці одного з районів Томська розібрали вуличні дерев'яні туалети і натомість користуються звичайними відрами. Такі нововведення спричинили поширення неприємного запаху в місті.

Нагадаємо, раніше у Росії в Новосибірську при крематорії відбувся чемпіонат із копання могил – «Могильне свавілля». Згідно з умовами змагань, учасники на швидкість мали викопати могилу розміром: 200 см завдовжки, 80 см завширшки і 160 см завглибшки. Взяти участь у конкурсі мав право будь-хто з працівників ритуальної служби, з будь-якого регіону Росії і країн СНД у віці від 18 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: