Цивілізація не пройде: росіяни попалили туалети і справляють потребу у відра

Цивілізація не пройде: росіяни попалили туалети і справляють потребу у відра
Під час травневих свят мешканці міста Томська розібрали нові туалети на дошки і спалили їх в мангалі і вогнищах
Фото: tv2.today

Від нечистот, що зливають у кущі, у місті надзвичайний сморід.

У Росії мешканці одного з районів Томська розібрали вуличні дерев'яні туалети і натомість користуються звичайними відрами. Такі нововведення спричинили поширення неприємного запаху в місті. Про це повідомляє місцеве видання tv2.today.

За інформацією ЗМІ, мешканці міста під час травневих свят розібрали нові туалети на дошки і спалили їх у мангалах і вогнищах. Відтоді замість туалетів використовують відра і виливають нечистоти в кущі.

«Спільно з керівником компанії ми запропонували їм за свій рахунок обладнати тут вигрібну яму, закрити її ґратами, щоб туди не кидали сміття. Вартість вигрібної ями становить близько 50 тисяч рублів. Але власники квартир у цих будинках заявили, що їм це не потрібно, і продовжують користуватися відрами», – розповів головний спеціаліст житлово-комунального відділу адміністрації Ленінського району Георгій Кевролев.

Адміністрація засипала тирсою звалище, куди місцеві мешканці виносили сміття і відходи життєдіяльності. Центральної каналізації в цьому районі немає. Частина жителів самостійно обладнали для своїх квартир септики, а на решту бюджетних коштів побудували нові вуличні туалети.

Нагадаємо, раніше у Росії в Новосибірську при крематорії відбувся чемпіонат із копання могил – «Могильне свавілля». Згідно з умовами змагань, учасники на швидкість мали викопати могилу розміром: 200 см завдовжки, 80 см завширшки і 160 см завглибшки. Взяти участь у конкурсі мав право будь-хто з працівників ритуальної служби, з будь-якого регіону Росії і країн СНД у віці від 18 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: