Стали відомі імена нових заступників міністра фінансів

Стали відомі імена нових заступників міністра фінансів
Юрій Джигир

Юрій Джигир та Сергій Верланов стали заступниками міністра фінансів

За поданням виконувачки обов’язків міністра фінансів Оксани Маркарової уряд затвердив двох її нових заступників – Юрія Джигиря та Сергія Верланова. Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

Фахівець з державних фінансів Юрій Джигир займатиметься реформами фінансування охорони здоров’я, освіти, соціальних послуг та соціального захисту. Окрім України, він з 2001 року працював в галузі реформи державних фінансів та фінансування програм соціального сектору зокрема в Киргизстані, Таджикистані, Казахстані, Косово.

В Україні Джигир був позаштатним радником ще попередника Маркарової Олександра Данилюка з 2015 року.

Юрист та член Громадської ради доброчесності при Вищій кваліфікаційній комісії суддів Сергій Верланов буде займатися податковою та митною політикою, реформою Державної фіскальної служби та митниці, а також фінансовими розслідуваннями.

Крім того, Мінфін звільнив Юрія Буцу з посади заступника міністра з питань євроінтеграції. Відтепер він обіймає посаду Урядового уповноваженого з питань управління державним боргом і буде займатися комерційними зовнішніми запозиченнями та макрофінансовою допомогою ЄС.

Раніше Міністерство фінансів задовольнило заяву про відставку заступника міністра Сергія Марченка.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: