Суд дозволив Чорновол вдень виходити з дому

Суд дозволив Чорновол вдень виходити з дому
Тетяні Чорновол змінили запобіжний захід на нічний домашній арешт
Фото: РБК-Україна

Запобіжний захід Чорновол має діяти до 8 червня

Апеляційний суд Києва пом’якшив запобіжний захід колишній народній депутатці від «Народного фронту» Тетяні Чорновол.

Цілодобовий домашній арешт змінили на нічний (з 22 до 6 години). Запобіжний захід має діяти до 8 червня.

«Колегія суддів постановила: апеляційні скарги захисників задовольнити частково. Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва про застосування запобіжного заходу у вигляді (цілодобового – ред.) домашнього арешту відносно Чорновол скасувати. Постановити нову ухвалу, якою клопотання слідчого ДБР задовольнити частково. Застосувати щодо Чорновол запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на певний період доби – у період часу з 22:00 до 6:00, строком до 8 червня 2020 року», - сказав суддя.

За його словами, суд також поклав на Чорновол такі обов’язки: прибувати до слідчого, прокурора, суду із встановленою періодичністю; не відлучатися із населеного пункту без дозволу прокурора, слідчого, суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання і\або місця роботи; утриматися від спілкування зі свідками, здати на зберігання свої документи для виїзду за кордон.

Нагадаємо, 16 квітня суд «впаяв» екснардепу Тетяні Чорновол два місяці домашнього арешту.

10 квітня після обшуків у Тетяни Чорновол їй оголосили підозру у навмисному вбивстві. Йдеться про смерть учасника списку героїв Небесної сотні Володимира Захарова, який загинув 18 лютого 2014 року при пожежі в київському офісі Партії регіонів. Імовірно, співробітник офісу задихнувся під час пожежі.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: