Чорновол оголосили підозру у вбивстві

Чорновол оголосили підозру у вбивстві
Раніше Тетяна Чорновол опублікувала у Facebook відео, на якому вона закликала українців боротися проти капітуляці, варто зазначити, що під час вона тримала в руках автомат
Скріншот з відеозапису

Слідчі Державного бюро розслідувань вручили Тетяні Чорновол підозру у вбивстві співробітника офісу Партії регіонів

Після обшуків у Тетяни Чорновол їй оголосили підозру у навмисному вбивстві. Про це йдеться у повідомленні Державного бюро розслідувань.

Повідомляється, що слідчі ДБР повідомили Чорновол про підозру в умисному заподіянні смерті іншій людині, скоєному за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п.п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

«За попередньою інформацією, 18 лютого 2014 підозрювана керувала діями групи осіб і безпосередньо брала участь в підпалі будівлі в центрі Києва на вулиці Липська, в якій знаходився офіс однієї з політичних партій. У результаті пожежі загинув працівник 1948 року народження, який перебував в приміщенні партійного офісу» , - йдеться у повідомленні.

У Держбюро зазначили, що у разі доведення вини, підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні вранці Держбюро розслідувань проводило обшуки в будинку Чорновол. Обшуки проходили під Києвом у селі Гора Бориспільського району у справах Майдану. Підставою для обшуку стали події лютого 2014 року, коли був захоплений офіс Партії регіонів.

Зазначимо, йдеться про смерть учасника списку героїв Небесної сотні Володимира Захарова, який загинув 18 лютого 2014 року при пожежі в київському офісі Партії регіонів. Імовірно, співробітник офісу задихнувся під час пожежі.

Як повідомлялось, раніше Чорновол неодноразово штурмувала офіс ДБР і вимагала відставки його тодішнього очільника Романа Труби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: