Суд призначив підготовче засідання у справі про вбивство Вороненкова

Суд призначив підготовче засідання у справі про вбивство Вороненкова

Судове засідання відбудеться в приміщенні Шевченківського районного суду міста Києва

Шевченківський районний суд Києва проведе підготовче судове засідання у справі вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова 13 червня.

Про це повідомляє Шевченківський райсуд у Facebook.

«На 13 червня 2018 року призначено підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Тарасенка Ярослава Миколайовича – обвинуваченого за ч. 5 ст. 27, п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та Лося Олександра Сергійовича – обвинуваченого за ч. 5 ст. 27, п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України», - йдеться у повідомленні.

Зазначене судове засідання призначено на 11 год. 00 хв. в приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва.

Обвинувальний акт у зазначеному кримінальному провадженні надійшов до Шевченківського районного суду міста Києва 11 червня 2018 року.

Нагадаємо, у середині лютого суд продовжив арешт підозрюваних в вбивствіекс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

Раніше Генпрокуратура відзвітувала про завершення розслідування цього вбивства і анонсувала передачу справи до суду вже найближчим часом. Слідство підозрює в скоєнні злочину п’ятьох осіб: двоє вже затримані, ще двоє - у розшуку і один загинув (стріляв в екс-депутата в Києві).

Замовником вбивства у ГПУ називають колишнього цивільного чоловіка цивільної дружини Вороненкова Марії Максаковою Володимира Тюріна. Генпрокурор не виключає заочний процес щодо замовника, а також оголошення його в міжнародний розшук. Колишній адвокат Тюріна назвав маячнею інформацію про його причетність до вбивства Вороненкова.

Читайте також матеріал «Главкома» «Справа Вороненкова розкрита. Усі деталі найгучнішого вбивства 2017 року» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: