Суд Таїланду виніс вирок скандальній Насті Рибці

Суд Таїланду виніс вирок скандальній Насті Рибці
Настю Рибку та ще групу людей, які проводили секс-тренінг в Таїланді, затримали рік тому

Насті Рибці назавжди заборонений в'їзд в Таїланд

Суд в Таїланді засудив Анастасію Вашукевич, відому під псевдонімом Настя Рибка, до умовного терміну за проведення секс-тренінгу для туристів.

Про це повідомляє у вівторок CNN.

Громадянку Білорусі засуджено до 18 місяців в'язниці, дев'ять з яких вона вже відбула за ґратами, поки тривало слідство. Залишок терміну їй замінили на умовний.

Раніше у висновку прокуратури говорилося, що в разі, якщо вина Вашукевич буде доведена, їй може загрожувати до 10 років в'язниці.

Такий же вирок у цій справі отримали ще сім обвинувачених, в тому числі росіянин Олександр Кирилов (Алекс Леслі), який називає себе тренером з особистісного росту.

Судовий процес зайняв всього один день, оскільки обвинувачені визнали свою провину, хоча ще вранці, перед початком засідання, заявляли про свою невинність.

Всі фігуранти справи після суду були відправлені в імміграційний центр, звідки пізніше будуть депортовані. Їм назавжди заборонений в'їзд в Таїланд.

Нагадаємо, в лютому 2018 року у Таїланді затримали скандальну співробітницю індустрії ескортних послуг Настю Рибку разом з дев'ятьма людьми, які проводили тренінг.

Відомо, що Рибка пропонувала американським журналістам інформацію про зв'язки російських депутатів з президентом США Дональдом Трампом і екс-главою його передвиборного штабу Полом Манафортом. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: