Рибка запропонувала американським журналістам компромат на Трампа та Манафорта

Рибка запропонувала американським журналістам компромат на Трампа та Манафорта
Настя Рибка

Після скандалу з олігархом Дерипаскою рибка взялась за Трампа

Працівниця ескорт-послуг Анастасія Вашукевіч, більше відома як Настя Рибка, запропонувала американським журналістам інформацію про зв'язки російських депутатів з президентом США Дональдом Трампом і екс-главою його передвиборного штабу Полом Манафортом. Таку заяву вона зробила з тюрми в Таїланді, де її тримають вже два дні, зі сторінки у соцмережі Instagram.

Дівчина запропонувала компромат в обмін на звільнення з в'язниці. За її словами, раніше вона багато чого не хотіла розповідати американській пресі, але зараз готова співпрацювати, тому що її «намагаються закрити і дуже надовго».

«Чи готова вам розповісти все ті відсутні пазли, яких вам не вистачало, - підтвердити їх аудіо і відео - стосовно зв'язку наших шановних депутатів з Манафортом, Трампом і всім цим галасом навколо виборів в США», - повідомила вона.

Рибка відзначає, що знає «дуже багато» з приводу зв'язку російських депутатів з Трампом. «Якщо ви знайдете мене в тайській в'язниці ще живий, то я із задоволенням з вами поспілкуюся», - додала вона.

Пізніше на її сторінці з’явилось повідомлення про те, що дівчині стано зле. Вона відморозила нирки після двох діб на холодній підлозі.

Раніше повідомлялося, що у Таїланді затримали скандальну співробітницю індустрії ескортних послуг Настю Рибку.

27 лютого стало відомо, що поліція Таїланду курортного міста Паттайя відмовилася тимчасово звільнити під заставу Алекса Леслі (Олександра Кирилова), Настю Рибку (Анастасію Вашукевич) і ще вісьмох людей, затриманих за проведення нелегального «секс-тренінгу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: