Суд змінив чиновниці Офісу президента Кондзелі запобіжний захід у вигляді особистої поруки

Суд змінив чиновниці Офісу президента Кондзелі запобіжний захід у вигляді особистої поруки
Раніше Світлана Кондзеля перебувала під нічним домашнім арештом, термін якого закінчився 13 травня

Поручителями виступили: бізнесмен, а також ексзаступник голови Меджлісу кримсько-татарського народу, віце-прем'єр Ради міністрів Криму в 1994-1997 роках

Солом'янський районний суд Києва обрав колишньому начальнику департаменту Офісу президента Світлані Кондзелі запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Про це йдеться у матеріалах суду.

До суду надійшло клопотання від прокурорів про обрання Кондзелі запобіжного заходу у вигляді застави, при цьому в його задоволенні суд відмовив і обрав запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Поручителями виступили: бізнесмен, а також ексзаступник голови Меджлісу кримсько-татарського народу, віце-прем'єр Ради міністрів Криму в 1994-1997 роках.

Прізвища поручителів не вказуються.

Також суд зобов'язав Кондзелю утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у справі, здати на зберігання закордонний паспорт, повідомляти про зміну місця проживання та роботи, не відлучатися з Києва та Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Це рішення суд прийняв 15 травня.

Раніше Кондзеля перебувала під нічним домашнім арештом, термін якого закінчився 13 травня.

Як повідомлялось, раніше суд змінив Кондзелі цілодобовий домашній арешт на нічний.

Кондзеля підозрюється у вимаганні $300 тис. за сприяння у призначенні особи на керівну посаду в Національну акціонерну компанію «Нафтогаз України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: