Суд змінив домашній арешт першому заступнику ексначальника поліції Одещини на заставу 0,5 млн грн

Суд змінив домашній арешт першому заступнику ексначальника поліції Одещини на заставу 0,5 млн грн
30 липня 2019 року Костянтин Гейко сам прийшов і здався в Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру

Однак Костянтин Гейко має прибути до слідчого, прокурора і в суд, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон і носити електронний браслет

Вищий антикорупційний суд скасував для колишнього першого заступника начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Костянтина Гейка запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту і обрав йому заставу в розмірі 525 500 гривень. Про це йдеться в матеріалах суду.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд змінити запобіжний захід Гейка на заставу в розмірі понад 5 млн гривень з покладанням на нього низки  обов'язків.

Суд частково задовольнив клопотання САП і змінив запобіжний захід на 0,5 млн гривень застави.

Однак Гейко повинен прибути до слідчого, прокурора і в суд, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон і носити електронний браслет.

Також він зобов'язаний утриматися від спілкування з підозрюваними у його справі і свідками.

Термін дії зобов'язань закінчується 22 березня.

Як повідомлялось, раніше суд відмовився заарештувати екс-першого заступника начальника поліції Одеської області Гейка і відправив під домашній арешт.

Також суд заарештував квартиру Гейка.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про підозру в корупції колишньому начальнику управління Національної поліції в Одеській області Дмитру Головіну і Гейку - в розкраданні великої партії контрабандних сигарет зі складу речових доказів.

Як повідомлялось, заставодавець вніс за колишнього начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна заставу в розмірі 525 500 гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: