Телепровайдер «Воля» запевняє, що «Інтер» серед його користувачів не входить навіть у першу п'ятірку найпопулярніших каналів

Телепровайдер «Воля» запевняє, що «Інтер» серед його користувачів не входить навіть у першу п'ятірку найпопулярніших каналів

«Інтер» виявився непопулярним серед телеглядачів

Лідер ринку цифрових розваг компанія «Воля» поділилася результатами аналітики телеперегляду в серпні 2016 року. У топ-5 зберегли свої позиції українські національні канали «1+1», СТБ, ICTV, «Україна» і знову повернувся телеканал «Новий».

За даними компанії, у серпні українські телеглядачі надавали перевагу перегляду пізнавальних каналів, кіно та інформаційних програм. Результати телеперегляду демонструють стабільний інтерес глядачів до кіноконтенту. Найбільш популярні серед абонентів компанії канали FOX, «Воля CINE+ HD» і АМС з хітовими прем'єрами, улюбленими серіалами, комедіями і екшн-фільмами.

«Воля» формує свої аналітичні звіти на основі даних, які одержує через зворотні сигнали обладнання доступу до цифрового телебачення більш ніж у 20 містах України з населенням понад 50 тисяч осіб. Враховано інтереси телеглядачів з понад 35 тисяч домогосподарств. Сьогодні абоненти компанії дивляться понад 150 каналів.

Як раніше повідомлялося, за підсумками серпня 2016 року телеканал «Інтер» посів п'яте місце в рейтингу українських телеканалів. Про це свідчать дані рейтингу Індустріального телевізійного комітету (ІТК), які з 2014 року готує дослідницька компанія Nielsen.

Нагадаємо, 4 серпня на вулиці Щусєва, почалася пожежа в будівлі телеканала «Інтер». До пожежі декілька осіб підпалили під офісом телеканала шини і скандували: «Інтер» – агент Москви».

Внаслідок пожежі у будівлі «Інтера» постраждали люди. Зокрема, журналістка телеканала дістала травму хребта під час пожежі. 

За підозрою у підпалі будівлі «Інтера» було затримано 6 осіб, повідомив голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко, проте згодом їх відпустили.

5 вересня пікетувальники поставили намети і заявили про безстрокову акцію. Попри ці дії «Інтер» не подав заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Тим часом Порошенко доручив Луценку взяти під особистий контроль розслідування щодо «Інтера». 

5-го та 6 вересня пікетувальники почали блокування головного офісу телеканала. Вдень 6 вересня вони призупинили блокування нібито за домовленістю із телеканалом. Проте керівництво «Інтера» спростовує досягнення будь-яких домовленостей із екс-добробатівцями, які протестували під офісом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: