Поліція затримала шістьох осіб, підозрюваних у підпалі будівлі «Інтера»

Поліція затримала шістьох осіб, підозрюваних у підпалі будівлі «Інтера»
Фото pravda.com.ua

Правоохоронці доставили затриманих до Шевченківського райуправління ГУ Нацполіціі України

Правоохоронці затримали шістьох осіб, підозрюваних в причетності до пожежі в будівлі, де розташований офіс компанії «Національні інформаційні системи», що виробляє програми для телевізійного каналу «Інтер», повідомив начальник ГУ столичної Національної поліції Андрій Крищенко.

В ефірі телеканалу «112 Україна» він розповів, що правоохоронці доставили затриманих до Шевченківського райуправління ГУ Нацполіціі України в Києві. За словами Крищенка, в даний час співробітники правоохоронних органів встановлюють особи затриманих і їх можливу причетність до підпалу будівлі.

Нагадаємо, сьогодні у Києві горіла будівля телеканалу «Інтер». Безлад під будівлею «Інтера» починався як мирний мітинг ветеранів АТО. У поліції повідомили, що група осіб, приблизно 20 людей, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, «коктейль Молотова». В результаті пожежі в будівлі телеканалу «Інтер» є постраждалі, пошкоджена телестудія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: