Трамп розповів, чого навчився під час передвиборної кампанії

Трамп розповів, чого навчився під час передвиборної кампанії
Дональд Трамп

Трамп зазначив: йому багато говорили про те, що він має бути гордим тільки тим, що пробудив політичний рух у США

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після початку відкриття виборчих дільниць заявив, що його задовольнить лише один результат виборів – його перемога, передає The Washington Post.

«Це була чудова кампанія. Люди цієї країни неймовірні. Я зустрічав людей усіх рівнів, і вони були прекрасними. Люди запитують: чого ти навчився? Ось, що я дізнався. Люди – неймовірні. Я бачив стільки надій і мрій, які не здійснилися, але які могли б справдитися за належного лідерства. Водночас у нашої країни такий величезний потенціал», – сказав він.

Трамп також окреслив свої пріоритети: посилення кордонів, торговельні угоди та скасування Obamacare (реформа охорони здоров'я і захисту пацієнтів, ініційована Бараком Обамою).

Трамп зазначив, що багато говорили йому, що він має бути гордим тільки тим, що пробудив політичний рух у США. «Але для мене це не буде чудовим, якщо я не переможу», – резюмував кандидат у президенти.

Як повідомлялося, на східному узбережжі США відкрилися дільниці для голосування в основних, найбільш густонаселених штатах країни. Станом на 12:00 у США достроково проголосувало щонайменше 46,27 млн виборців, що є рекордним показником.

Дивіться також фотогаларею «Дональд Трамп та його велика родина»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: