У США розпочалися загальні вибори

У США розпочалися загальні вибори
Вибори в США

Першим на загальних виборах у США з 1960 року голосує містечко Діксвілл-Нотч: люди тут можуть проголосувати опівночі за місцевим часом

Голосуванням в містечку Діксвілл-Нотч на півночі штату Нью-Гемпшир відкрилися у вівторок, 8 листопада, загальні вибори в США.

За традицією, яка зародилася в 1960 році, в цьому населеному пункті люди мають право висловити свої вподобання щодо кандидатів опівночі за місцевим часом, тобто за кілька годин до відкриття дільниць в інших частинах країни.
«Ми голосуємо першими на загальних виборах в країні з 1960 року, - повідомив ТАСС офіційний представник місцевого курортного готелю Balsams, на території якого організовано виборчу дільницю, Скотт Тренчмонтейн. - У нас зараз сім зареєстрованих виборців».

Він зазначив, що як правило, в Діксвілл-Нотч голосують співробітники Balsams, які живуть в містечку, їх кількість часто змінюється.

Нагадаємо, що сьогодні, 8 листопада, відбудуться вибори президента США. За двома опитуваннями, оприлюдненими в понеділок, Клінтон випереджає Трампа на 4 відсотки серед тих, хто планує взяти участь у виборах, за ще одним опитуванням – на 5 відсотків. Шанси Клінтон на перемогу оцінюють у 81 відсоток.

За даними фінального опитування Bloomberg, Клінтон на 3% випереджає Трампа.

Як повідомлялося, не менше 43,2 млн американців скористалися правом дострокового голосування на загальних виборах у США, що є рекордним показником.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: