Дональд Трамп та його велика родина. Фотогалерея

Дональд Трамп та його велика родина. Фотогалерея
Родина Трампів

Сьогодні, 8 листопада, відбудуться вибори президента США.

До вашої уваги інформація про родину кандидата від республіканців Дональда Трампа

Якщо про нього самого відомо багато - йому за період виборчої кампанії неодноразово перемивали кісточки, як прихильники, так і противники одіозного політика, то про його родину інформації є менше.

Дональд Трамп одружений на словенській фотомоделі, дизайнері наручних годинників і ювелірних виробів Меланії.

Трамп має п'ятьох дітей: трьох синів і двох дочок, у віці від 9 до 38 років.

У Трампа є вісім онуків. П'ятеро від Дональда Трампа-молодшого та його дружини Ванесси: внучки Кей Медісон Трамп (2007), Хлоя Софія Трамп (2014 року) і троє онуків: Дональд Джон Трамп III (2009), Трістан Мілос Трамп (2011), Спенсер Фредерік Трамп (2012) , І троє від старшої дочки Іванки Трамп і її чоловіка Джареда Кушнера: внучка Арабелла Роуз Кушнер (2011) і внуки Джозеф Фредерік Кушнер (2013) і Теодор Кушнер Джеймс (2016 г.).

Брати і сестри

У Трампа є два брати і дві сестри: молодший Фред (нині покійний), Роберт, Меріенн і Елізабет. Cестра Дональда Меріенн Трамп Баррі є досвідченим федеральним суддею і матір'ю Девіда Дезмонда, відомого в США нейропсихолога і письменника; брат Роберт займає високопоставлену посаду в Trump Organization; і сестра Елізабет - банківський менеджер.

Найвідомішою серед них є Меріенн, яку вперше запропонував призначити суддею 40-й президент Сполучених Штатів Рональд Рейган (кажуть, що на прохання Трампа, який дружив з Рейганом), в 1999 році її перепризначив Білл Клінтон. Вона має кілька десятків років досвіду судової роботи, пише видання forumdaily.com.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: