Трамп зізнався, у чому вірить Путіну

Трамп зізнався, у чому вірить Путіну

Путін заявив Трампу, що не втручався у вибори у 2016 році в США, і той повірив

Президент США Дональд Трамп під час саміту у В'єтнамі питав президента РФ Володимира Путіна, чи той втручався в американські вибори. Про це повідомляє Chicago Tribune.

Трамп заявив у суботу, що мав короткі розмови зі своїм російським колегою на саміті Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва у місті Дананг.

За його словами, він питав Путіна, чи той втручався у вибори в США, на що російський лідер заявив, що він «абсолютно не втручався».

«Він сказав, що абсолютно не втручався в наші вибори, він не робив те, що вони кажуть, що він зробив»,- заявив Трамп журналістам Air Force One, коли відправлявся у Ханой.

«Кожного разу, коли він бачить мене, він каже: «Я цього не робив». І я вірю, я дійсно вірю, що коли він каже мені таке, то саме так і є», - сказав Трамп, зазначивши, що Путін дуже ображений звинуваченнями.

«Ну, подумайте, я не можу стояти там та сперечатися з ним», - додав він пізніше.

«Я б краще вияснив з ним питання Сирії, якщо бути чесним з вами. Я б краще, як ви знаєте, працював з ним над питанням України, ніж стояти та сперечатися про те, втручався чи не втручався - бо все це створили демократи», - зазначив він.

Лідери Росії і США поспілкувалися раніше 11 листопада за шляху на спільну фотосесію лідерів АТЕС. За підсумками короткої бесіди стало відомо, що Путін і Трамп схвалили спільну заяву Росії і США щодо Сирії, в якому йдеться про намір боротися з тероризмом до «остаточного розгрому».

Як відомо, можливість офіційної зустрічі між президентом США Дональдом Трампом і президентом РФ Володимиром Путіним на саміті Азіатсько-Тихоокеанського регіону у В'єтнамі на цьому тижні, зведена до нуля. Про це повідомила прес-секретар американського лідера Сара Сандерс.

Президенти США та Росії Дональд Трамп і Володимир Путін досягли ряду домовленостей щодо Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: