Турчинов підтвердив, що усунувся від президентської кампанії Порошенка

Турчинов підтвердив, що усунувся від президентської кампанії Порошенка

Секретар РНБО відреагував на публікацію «Главкома», заявивши, що він «не відчалював» і нікуди «не причалював»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заперечує, що очолює виборчий штаб діючого президента Петра Порошенка. Цим він фактично підтвердив інформацію, яку  напередодні оприлюднив «Главком» у матеріалі Час «відгрібати». Турчинов відчалює від Порошенка

Турчинов підтвердив, що не має жодного стосунку до виборчої кампанії діючого президента. «Останнім часом з’явилось дуже багато фейкової інформації щодо моєї політичної діяльності. За версією одних журналістів я очолюю виборчий штаб одного чи одразу двох кандидатів в президенти. За версією інших – я «відчалюю» від президента», за версією третіх – приєднався до впливових політсил», - зазначив Турчинов. Про це 5 липня він написав у Twitter.

Секретар РНБО підтвердив, що не займається політичною діяльністю, не бере участь у виборчих кампаніях, не очолює політичних штабів.

«Не відчалював» і нікуди «не причалював», - зауважив Турчинов, підкресливши, що він продовжує займатись питаннями безпеки і оборони України на посаді секретаря РНБО.

Читайте також матеріал «Главкома»: Час «відгрібати». Турчинов відчалює від Порошенка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: