У банді Гіві не виключають, що на їхнього командира чекає доля Мотороли

У банді Гіві не виключають, що на їхнього командира чекає доля Мотороли

Командир банди бойовиків «Сомалі» «Гіві»

Відносини Гіві із Захарченком значно погіршилися

Останнім часом відзначається погіршення особистих відносин ватажка бандформування «Сомалі» Гіві (Михайла Толстих) з главою «ДНР» Олександром Захарченком і його близьким оточенням. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

За даними ІС, погіршення взаємин викликане постійними спробами Гіві оскаржувати або саботувати накази керівництва «ДНР» щодо дій очолюваного ним бандформування.

«Водночас Захарченка дратує той факт, що командир «Сомалі», саботуючи його накази, явно демонструє лояльність російським «кураторам». Останнім приводом для конфлікту стала відмова Гіві виконувати наказ Захарченка про передислокацію тренувального табору «Сомалі» з території колишньої середньої школи в н.п. Макіївка», – повідомляє група ІС.

У самому бандформуванні «Сомалі», бойові підрозділи якого наразі виконують «бойові завдання» в районі Авдіївки, склалася вкрай негативна морально-психологічна ситуація, що посилює позиції Захарченка в конфлікті з Гіві, зазначається в повідомленні. «Після ліквідації Мотороли самі бойовики зі складу «Сомалі» не виключають, що подібна доля найближчим часом чекає і на їхнього командира», – інформує ІС.

Нагадаємо, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Павлов (Моторола) загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга».

Також терорист Гіві обіцяє «зрівняти з землею» кожне українське місто за смерть Мотороли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: