Якби Захарченко справді збирався помститися українським силовикам, він би цього не анонсував – генерал СБУ

Якби Захарченко справді збирався помститися українським силовикам, він би цього не анонсував – генерал СБУ
Олександр Скіпальський
Фото Еспресо.TV

Скіпальський побачив у погрозах Захарченка «певну користь» для України

Заяви щодо помсти співробітникам Служби Безпеки та розвідки України глави «ДНР» Олександра Захарченка є недалекоглядними. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив генерал-лейтенант, колишній керівник Головного управління розвідки МОУ та екс-заступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

«Як правило, той хто дійсно хоче скоїти такого типу спецоперацію, він не виказує своїх намірів. А це Моська тявкнула на слона. Як би Захарченко там не пузирився, як би не погрожував.. Хто він такий? Він – шавка, яку використовує дійсно потужний ворог – Росія. Я навіть не думаю, що цій шавці дали санкцію з боку РФ навіть робити такі заяви», - зазначив він.

Скіпальський також зауважив, що у цих погрозах Захарченка є «певна користь» для України. «Оскільки він має статус, це знак нашим співробітникам (спецслужб, - «Главком») бути більш пильними, організованими і попереджувати такі акції. Проникати в структури ворога, знати їхні плани і наміри. Таким чином, на мій погляд, Захарченко своєю заявою про стимулював наших спеціалістів до потрібних дій», - підкреслив він.

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов:саморобний вибуховий пристрів спрацював, коли той повертався домому. Моторола дістав травми, несумісні з життям. 

У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика Мотороли.

В СБУ також заявили, що смерть бойовика вигідна російському керівництвучерез те, що він багато знав стосовно діяльності РФ на сході України.

За смерть терориста Мотороли ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко планує ввести жорсткі міри покарання.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика Мотороли.

Волонтер Роман Донік повідомив, що Моторолу знищили абхазькі терористи після відмашки Кремля через довгий язик його дружини.

Детальніше читайте в інтерв’ю Олександра Скіпальського «Главкому»


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: