У Британії підтвердили загибель власника клубу «Лестер» під час аварії вертольота

У Британії підтвердили загибель власника клубу «Лестер» під час аварії вертольота
Власник «Лестера» Вішай Шрівадданапрабха
Фото: РА

На борту вертольота було п'ятеро людей, двоє з яких — пілоти

Власник футбольного клубу «Лестер», тайськи бізнесмен Вішай Шрівадданапрабха загинув разом із іншими чотирьома пасажирами під час аварії вертольота ввечері 27 жовтня в англійському місті Лестер.

Про це повідомляється на на сайті клубу.

«З глибокою скорботою і болем підтверджуємо, що наш голова Вішай Шрівадданапрабха - серед тих, хто трагічно загинув у суботу ввечері під час аварії вертольота біля стадіону King Power, на борту якого, крім нього, були ще чотири людини. Жоден із п'яти людей на борту не вижив», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялось, що на борту вертольота було 5 людей, двоє з яких — пілоти. Серед пасажирів був тайський бізнесмен та його донька. П’яту людину не ідентифікували.

Раніше віце-президент англійського «Вест Хема» Керрі Брейді повідомила, що жоден представник компанії не постраждав в результаті катастрофи вертольота власника «Лестера» Вішая Шрівадданапрабхі.

Нагадаємо, авіакатастрофа сталася через 45 хвилин після закінчення матчу«Лестер Сіті» - «Вест Гем» в суботу, 27 жовтня.

Гвинтокрил, як зазвичай, забрав тайського мільярдера прямо з футбольного поля арени, щоб доставити у Лондон. Однак через кілька секунд впав на автостоянку біля стадіону. Очевидці аварії стверджують, що двигун гвинтокрила припинив працювати і машина втратила контроль.

«Лестер» скасував тренування в неділю. Також в клубі сподіваються, що їм вдасться перенести матч Кубка Ліги проти «Саутгемптона», запланований на вівторок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: