У Британії розбився вертоліт президента футбольного клубу «Лестер»

У Британії розбився вертоліт президента футбольного клубу «Лестер»
Фото: Andy Beechey

Вертоліт розбився неподалік від стадіону «Кінг Пауер»

У Лестері розбився вертоліт власника місцевого футбольного клубу «Лестер Сіті» Вішая Шрівадданапрабха.

Інцидент стався неподалік від стадіону команди після матчу з «Вест Хем Юнайтед»..

Спортивний коментатор телеканалу BT Sport, що транслював матч, написав в Твіттері: «Вертоліт» Лестер Сіті «тільки що розбився на автомобільній парковці клубу. Поки це вся інформація».

На місці події працюють поліція і бригади швидкої допомоги. Поки невідомо, скільки людей знаходилися на борту вертольота, і чи є постраждалі. Також невідомо, чи був у вертольоті сам власник «Лестера».

Як повідомляється, пожежним знадобилося 20 хвилин, щоб загасити пожежу, і тепер з уламками вертольота працюють рятувальники.

Поліція заявила: «Ми розбираємося з інцидентом, що стався поряд зі стадіоном «Кінг Пауер». Служби екстреної допомоги проінформовані і працюють там».

Вертоліт злетів з території стадіону через півгодини після закінчення матчу, і, як повідомляють очевидці, різко почав втрачати швидкість, після чого розбився на автомобільній парковці і загорівся.

Один з очевидців розповів в інтерв'ю Sky Sports News: «Нам з вікна бару через дорогу було видно стадіон. Я був з племінником. Ми побачили, що вертоліт закрутило, а потім через кілька секунд він впав і загорівся».

За словами одного зі свідків, «хвостовий гвинт не працював, через що вертоліт закрутило».

Судячи з фотографій і відео, які розміщують в соцмережах очевидці, після зіткнення з землею вертоліт загорівся.

Уродженець Бангкоку Шрівадданапрабха володіє тайською компанією King Power Duty Free. Він відвідує всі домашні матчі «Лестер Сіті», прилітає на стадіон на власному вертольоті. Його сім'я викупила клуб «Лестер Сіті» влітку 2010 року, а шість років потому команда несподівано стала чемпіоном англійської прем'єр-ліги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: