У Кремлі відхрестились від новини про «залякування Путіним» Трампа

У Кремлі відхрестились від новини про «залякування Путіним» Трампа

На саміті АТЕС у в'єтнамському Данангу Трамп сказав, що твердження Путіна про невтручання в американські вибори здалися йому щирими

Слова колишнього директора ЦРУ Джона Бреннана про те, що президент США Дональд Трамп може бути заляканий своїм російським колегою Володимиром Путіним, є припущенням. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає «Інтерфакс».

«Це невірне припущення», - сказав Пєсков, коментуючи слова Бреннана про те, що Трамп може боятися Путіна.

Раніше Бреннан в ефірі програми State of the Union на телеканалі CNN заявив, що президент Росії міг під час бесіди з американським колегою успішно використовувати слабкість Трампа до лестощів і що лідер США «з якоїсь причини» може бути «заляканий».

Бреннан коментував заяви президента США за підсумками бесіди з російським президентом на саміті АТЕС у в'єтнамському Данангу, після якої Трамп сказав, що твердження Путіна про невтручання в американські вибори здалися йому щирими. Однак пізніше Трамп скорегував свої слова, зазначивши, що сам він дотримується позиції американської розвідки в питанні «російського втручання». Однак Бреннан вважає, що президент США таким чином фактично «спустив все Путіну з рук».

У США продовжують вести розслідування про можливе втручання Росії в президентські вибори в США. Зокрема, в січні спецслужби США опублікували доповідь, в якій стверджували, що Путін розпорядився провести кампанію по втручанню в президентські вибори в США за допомогою кібератак і пропаганди. Однак в Росії ці звинувачення заперечують.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: