Путін нарешті «визначився, що братиме участь» у виборах президента РФ - ЗМІ

Путін нарешті «визначився, що братиме участь» у виборах президента РФ - ЗМІ
Володимир Путін
Фото thedailybeast.com

У Кремлі визнали, що перемога Путіна не викликає сумніву

У Кремлі обговорюються сценарії того, як і коли Володимир Путін оголосить про свою участь у виборах президента Росії, які відбудуться в березні 2018 року. Про це повідомляють джерела РБК.

Публічних оголошень про готовність балотуватися Путін ще не робив, однак, за словами федерального чиновника, «визначився, що братиме участь».

Нині є декілька сценаріїв драматургії висунення Путіна, розповів інший федеральний чиновник і підтвердив співрозмовник, близький до Кремля.

Якщо говорити про дату, коли Путін може зробити оголошення про намір балотуватися на новий термін, то існують два підходи: президент РФ повідомить про своє рішення до того, як Рада Федерації призначить вибори, або після.

Базових концепцій дві: умовно-технічний формат або обставлений з максимальною драматургією. «Можна, наприклад, оголосити про намір йти на вибори під час поїздки в регіон, де відповідне запитання поставить робітник, або ж організувати спеціальний масштабний захід за участю відомих людей», - каже джерело.

Планується провести максимально коротку кампанію Путіна, «оскільки його перемога не викликає сумнівів». З цієї ж причини, вважають в Кремлі, немає необхідності поспішати з оголошенням про готовність балотуватися.

Екс-директор ЦРУ Джон Бреннан і колишній директор Нацрозвідки США Джеймс Клеппер заявили, що Трамп неправильно поводиться через звинувачення у зв’язках з РФ. Екс-очільники американської розвідки не виключають, що Путін маніпулює Трампом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: