У Львові перевірять всі ринки через масові отруєння рибою

У Львові перевірять всі ринки через масові отруєння рибою

У місті вже провели ряд перевірок, внаслідок яких було з'ясовано, що риба була приготовлена в антисанітарних умовах

Сьогодні у Львові на позачерговому засіданні міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запропонувала організувати спільні комісії із залученням громадських організацій для проведення рейдових перевірок щодо дотримання умов реалізації харчових продуктів на усіх ринках міста Львова. Про це повідомляє  прес-служба Львівської міськради.

Як розповіла головний спеціаліст Держпродспоживслужби у Львівській області Галина Пилипович, було проведено ряд перевірок, внаслідок яких було з'ясовано, що риба була приготовлена в антисанітарних умовах.

«Також розпочато дослідження роботи самої лабораторії санітарної експертизи на ринку «Привокзальний». Лабораторія зараз у стадії реорганізації, і буде підпорядкована Державному закладу ветеринарної медицини», – зазначила Г.Пилипович.

Також вона додала, що на фірму, де жінка купувала рибу, фахівців не допустили, але надали всі документи, висновки та свідоцтва. Держпродспоживслужба планує звернутися до Нацполіції для сприяння проведення цієї перевірки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: