У Маріуполі силовики зупинили «диверсантів», які намагались «захопити» корабель

У Маріуполі силовики зупинили «диверсантів», які намагались «захопити» корабель
У Маріуполі пройшли антитерористичні навчання
Фото: СБУ

Силовики відпрацювали алгоритм спільних дій із нейтралізації «злочинців», які за легендою навчань планували здійснити диверсію в місті та захопити судно в Маріупольському морському порту

Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях провела дводенні антитерористичні навчання. Їхня заключна фаза відбулася в морській акваторії міста Маріуполь, повідомляється на сайті СБУ в п'ятницю, 11 вересня.

«Тренування відбувалися на кількох стратегічних об`єктах міста в умовах, максимально наближених до реальних. Участь у навчаннях взяли представники регіональних підрозділів Збройних Сил України, Служби безпеки, Нацгвардії, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, органів державної влади та місцевого самоврядування», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що головною метою навчальних заходів стала перевірка та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах імовірної диверсійної та терористичної загроз.

Учасники зборів відпрацювали алгоритм спільних дій із нейтралізації «злочинців», які за легендою навчань планували здійснити диверсію в місті та захопити судно в Маріупольському морському порту. Силовики провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів із виявлення та знешкодження умовних диверсантів.

Керівництво Штабу Антитерористичного центру СБУ детально проаналізувало кожну фазу спецоперації, відзначивши ефективність задіяних сил і засобів. Також представникам задіяних суб`єктів боротьби із тероризмом були надані додаткові рекомендації щодо підвищення рівня готовності із протидії терористичним загрозам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: