У Миколаєві ліквідували канал постачання наркотиків на 1 млн гривень

У Миколаєві ліквідували канал постачання наркотиків на 1 млн гривень
Зловмисники розфасовували психотропи та наркотики у поліетиленові пакети
Фото: npu.gov.ua

Крупні партії наркотиків 18-річна дівчина замовляла поштою

У Миколаєві у результаті масштабної реалізації поліцейські ліквідували канал постачання наркотиків та психотропів вартістю понад мільйон гривень.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що 6 вересня правоохоронці затримали в Миколаєві двох чоловіків під час розкладання закладок.

Зловмисники розфасовували психотропи та наркотики у поліетиленові пакети або маскували під справжній горіх, потім розвозили по місцях, які попередньо оговорювали з клієнтами. З Миколаєва чоловіки мали їхати далі - у Нову Одесу, проте їхнім планам завадили правоохоронці.

У ході слідчо-оперативних заходів з’ясувалось, що ділки співпрацювали з 18-річною дівчиною, яка й постачала їм товар для подальшого збуту, а вона отримувала наркотичні засоби та психотропні речовини партіями через інтернет.

Спільницю викрили оперативники разом із співробітниками роти поліції особливого призначення 8 вересня у Миколаєві. Під час проведення слідчих дій стало відомо про квартиру-склад у Заводському районі міста, яку вона спеціально винаймала для зберігання наркотиків.

Після обшуку у домоволодінні дівчина добровільно із правоохоронцями прийшла у поштове відділення за замовленням та отримала посилку із рекламними наклейками та пакетами для фасування, а також іншими наркоречовинами, а амфетамін знаходився прямо у банці з фарбою.

Наразі двох фігурантів слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України, стосовно дівчини тривають процесуальні дії.

Затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів» Санкція інкримінованої статті передбачає до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: