У Нацраді розповіли, коли завершать перевіряти канал «Інтер»

У Нацраді розповіли, коли завершать перевіряти канал «Інтер»
Телеканал «Інтер»

Невдовзі завершується дія великої кількості цифрових ліцензій різних мовників

Результати перевірки телеканала «Інтер» будуть винесені на розгляд Національної ради з питань телебачення і радіомовлення протягом найближчих тижнів. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив член Нацради Сергій Костинський.

За його словами, нині відбувається велика кількість планових перевірок різних телерадіоорганізацій, оскільки у найближчі місяці завершується термін дії великої кількості цифрових ліцензій.

Нагадаємо, що 11 травня Нацрада України з питань телебачення та радіомовлення прийняла рішення провести позапланову перевірку телеканалу «Інтер» у зв’язку з трансляцією ввечері 9 травня скандального концерту до Дня Перемоги. У ролику, який анонсував концерт ведучий заходу Андрій Доманський з-поміж іншого закликав не дозволяти, «щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно носили під час факельних маршів у нашій столиці».

«Не можу зараз прогнозувати, які будуть результати перевірки, але, на мою думку, все ж таки є ознаки розпалювання ворожнечі. Реакція громадянського суспільства показала, що це розпалювання мало місце», - прокоментував зміст концерту, продемонстрованого телеканалом, Сергій Костинський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: