У Німеччині заявили про можливу епідемію АЧС

У Німеччині заявили про можливу епідемію АЧС

Спалах африканської чуми свиней в Німеччині принесе важкі економічні наслідки для всіх свиноферм, - заявили у міністерстві

Федеральне міністерство продовольства і сільського господарства Німеччини заявило про небезпеку спалаху АЧС на кордонах країни. Про це повідомляє видання Euromeant News.

Профільне міністерство вже вживає ряд заходів для запобігання подальшому поширенню вірусу АЧС.

«Спалах африканської чуми свиней в Німеччині принесе важкі економічні наслідки для всіх свиноферм. Саме тому Федеральне міністерство продовольства і сільського господарства вже вживає низку заходів для запобігання подальшого поширення африканської чуми свиней», - сказав міністр сільського господарства країни Крістіан Шмідт.

Нещодавно в Берліні відбулася спільна конференція Федерального міністерства продовольства та сільського господарства, Асоціації німецьких графств і Німецької асоціації фермерів з проблем спалахів африканської чуми свиней.

Влада країни обговорювала питання, що стосуються заходів, необхідних для захисту Німеччини від епідемії АЧС, а також готовності до можливої надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, в Україні ситуація з АЧС критична вже не перший рік. Збитки, за підрахунками експертів, в даний час перевищують 1 млрд грн. З початку року в країні зафіксовано 140 спалахів хвороби і до кінця року їх кількість ще може зрости.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: