У РФ хочуть присвоїти одній зі шкіл ім’я терориста Мотороли

У РФ хочуть присвоїти одній зі шкіл ім’я терориста Мотороли

Депутат Держдуми РФ Мілонов називає Моторолу героєм, «втіленим прикладом російського солдата»

Депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов запропонував назвати одну зі шкіл Петербурга ім'ям Арсенія Павлова (позивний Моторола). Про це повідомляє РИА «Новости» з посиланням на прес-службу політика.

«Депутат ДД Росії Віталій Мілонов звернувся до губернатора Санкт-Петербурга Георгія Полтавченка з пропозицією присвоїти одній з молодіжних патріотичних шкіл північної столиці ім'я загиблого напередодні командира донецьких ополченців Арсенія Павлова, відомого під позивним Моторола», - йдеться у повідомленні прес-служби Мілонова.

У його листі зазначається, що «Арсеній Павлов за життя став символом патріотичного підйому на Донбасі, був втіленим прикладом російського солдата, героєм, який, надихав і надихає тисячі патріотів».

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов: саморобний вибуховий пристрів спрацював, коли той повертався домому. Моторола дістав травми, несумісні з життям. 

В СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика Мотороли.

За смерть терориста Мотороли  ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко планує ввести жорсткі міри покарання.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика. А Волонтер Роман Донік повідомив, що Моторолу знищили абхазькі терористи після відмашки Кремля через довгий язик його дружини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: