У США можуть зняти обвинувачення з помічника Манафорта

У США можуть зняти обвинувачення з помічника Манафорта
Річард Гейтс

Річарду Гейтсу пред’явили звинувачення в ухиленні від податків на доходи, які він отримав в Україні

У США з колишнього працівника передвиборного штабу Дональда Трампа Річарда Гейтса планують зняти обвинувачення в податкових та банківських шахрайствах.

Про це у вівторок, 27 лютого, пише The Washington Post.

Згідно з повідомленням, відповідне рішення було частиною угоди Гейтса про визнання себе винним у змові та наданні брехливих свідчень ФБР.

«Згідно з умовами домовленостей, уряд погодився, що він «швидко перейде до зняття обвинувачень проти (Гейтса – Ред.) у східному окрузі штату Вірджинія», – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у США колишнім працівникам передвиборного штабу Дональда Трампа Полу Манафорту та Річарду Гейтсу пред’явили звинувачення в ухиленні від податків на доходи, які вони отримали в Україні.

Раніше спецпрокурор США Роберт Мюллер, який розслідує втручання Росії в президентські вибори Сполучених Штатів, висунув нові кримінальні звинувачення щодо Пола Манафорта та Річарда Гейтса, колишніх працівників передвиборного штабу Дональда Трампа.  

Як стало відомо 24 лютого, серед європейських політиків, яким колишній політтехнолог Партії регіонів і екс-глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт давав гроші, може бути колишній канцлер Австрії Альфред Гузенбауер. 

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер подав новий обвинувальний вирок, який стверджує, що Пол Манафорт у 2012 році таємно заплатив колишнім провідним європейським політикам за лобіювання уряду України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: