У США вирує снігова буря: скасовано сотні авіарейсів, є загиблі

У США вирує снігова буря: скасовано сотні авіарейсів, є загиблі
Сніжний шторм дістався штатів Канзас, Небраска, Північна Дакота, Південна Дакота та Міннесота

Найбільше снігу насипало в штаті Міннесота, тут намело понад 45 см опадів

Сніговий шторм обрушився цього тижня на Середній Захід і Південний Схід США, повідомляють у п'ятницю західні ЗМІ.

Негода стала причиною скасування 865 авіарейсів, ще 7 тис. було затримано. 

ЗМІ зазначають, що дощ зі снігом та сильний вітер створили складну ситуацію на дорогах у низці північних і центральних районів країни.

У п’ятницю через сильну снігову бурю загинули щонайменше дві людини. USA Today повідомляють, що один із загиблих потрапив у ДТП через складну ситуацію на дорогах. 

Метеорологи оприлюднили попередження про небезпеку бурі та хуртовин для штатів Канзас, Небраска, Північна Дакота, Південна Дакота і Міннесота.

За словами представника метеорологічної компанії AccuWeather, в окремих штатах спостерігаються дуже погані погодні умови. Поривчастими залишаються вітри, снігопади продовжують вирувати. Дощ із снігом та сильний вітер створили складну ситуацію на дорогах у низці північних і центральних районів країни.

Найбільше снігу насипало в штаті Міннесота, тут намело понад 45 см опадів.

Раніше стало відомо, що через проблеми з мережею телекомунікаційної компанії CenturyLink у жителів кількох американських штатів відбулося відключення інтернет.

Також нагадаємо, що вибух трансформаторного комплексу на електростанції Код Едісон у Нью-Йорку залив небо над містом яскраво-блакитним сяйвом, спричинив пожежу та відключення електрики в декількох районах і аеропорту LaGuardia.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: