У Запоріжжі автомобіль на швидкості збив насмерть жінку з дитиною

У Запоріжжі автомобіль на швидкості збив насмерть жінку з дитиною

Авто вилетіло з дороги на узбіччя

Увечері суботи, 2 червня, на Набережній у Запоріжжі автомобіль BMW з литовськими номерами під час «гонок» на великій швидкості виїхав на тротуар і збив там насмерть матір з 5-річною донькою. Дитина померла в «швидкій», її мати - в реанімації.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За попередньою інформацією, водій BMW брав участь у перегонах Набережною разом з іншим автомобілем, і, можливо, не впорався з керуванням, заїхавши на тротуар, збивши людей, і врізавшись в ялинку.

При цьому другому автомобілю вдалося втекти з місця події.

Є інформація, що водій BMW намагався втекти з місця злочину, але був затриманий. Не виключено, що у нього перелом хребта.

За даними слідства, гальмівний шлях автомобіля, який збив матір і дитину, становив до 120 метрів.

Нагадаємо, ввечері 31 травня ЗМІ повідомляли, що у Києві на нерегульованому пішохідному переході передове авто із супроводу президента Петра Порошенка збило 13-річного велосипедиста на переході.

Натомість у прес-службі Адміністрації президента заперечили інформацію про те, що машина, яка збила велосипедиста, є частиною кортежу Порошенка.

Згодом у поліції визнали, що 13-річного велосипедиста у Києві збило авто, яке було на спецзавданні. Якому саме, не уточнили.

Водій поліцейського автомобіля, який збив у Києві дитину, заявив, що вони їхали з колегою по роботі та нікого не супроводжували.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: