У Запоріжжі скасували показ «Кіборгів»: в залі проводили зібрання учасники АТО

У Запоріжжі скасували показ «Кіборгів»: в залі проводили зібрання учасники АТО

Глядачів про скасування сеансу не попередили

Вчора, 17 грудня, в Запоріжжі в кінотеатрі «Довженко» скасували показ фільму «Киборги». Про це повідомляє місцеве видання 061.

Показ був призначений на 13:00, але коли глядачі прийшли в кінотеатр, їм повідомили, що «Кіборгів» показувати не будуть. Причини їм не пояснили.

Як повідомила пізніше в соцмережах директор кінотеатру «Довженко» Марина Кудерчук, показ скасували тому, що Товариство ветеранів АТО попросило безкоштовно надати їм зал для проведення зборів якраз в той час, коли в ньому повинні були йти «Кіборги».

Зазначимо, що документ підписаний главою Товариства ветеранів АТО, депутатом запорізької міськради від партії «Укроп» Олегом Коломойцевим.

Глядачі відзначають, що ніяких попереджень про те, що сеанс відбудеться, не було ні на сайті кінотеатру, ні на вході. Для глядачів, які приїхали в кіно з усіх районів Запоріжжя, щоб подивитися «Кіборгів», це стало неприємним сюрпризом.

Нагадаємо, фільм «Кіборги» - про захисників донецького аеропорту - зібрав в прокаті рекондну кількість грошей. За перші вихідні - понад 8 мільйонів гривень.

Читайте матеріал «Главкома»: Режисер Ахтем Сеітаблаєв: Так, фільм «Кіборги» - це пропаганда. Пропаганда здорового глузду і смаку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: