Українським фільмом «Кіборги» зацікавились вже у Канаді та США

Українським фільмом «Кіборги» зацікавились вже у Канаді та США
Режисер Ахтем Сеітаблаєв

Військова драма про героїв Донецького аеропорту за перший вікенд зібрала 8,2 млн гривень

Фільмом «Кіборги» режисера Ахтема Сеітаблаєва, який нещодавно стартував у прокаті, вже зацікавились закордонні дистриб’ютори. Про це у інтерв’ю «Главкому» повідомив Ахтем Сеітаблаєв.

«Ми сподіваємося, проте підписаних договорів ще немає. Можете повірити мені на слово, дуже багато прийшло пропозицій з агентств. Є велика зацікавленість з Канади, Польщі, країн Балтії, навіть з Америки», - розповів режисер.

За словами Сеітаблаєва, з початку створення фільму його автори думали і про можливість прокату стрічки за кордоном.

«Ми, власне кажучи, і сценарну структуру нашого фільму будували під західного глядача. Нас навіть деякі журналісти запитували: «Навіщо ви так детально розповідаєте хто, кому і чого?». Якраз для того, щоб, коли західний глядач подивиться наш фільм, він чітко і ясно зрозумів одну дуже важливу річ – в Україні не громадянська війна. У нас йде війна за цивілізаційний вибір між совковим минулим і європейським майбутнім», - додав Сеітаблаєв.

Нагадаємо, художній фільм «Кіборги» режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту під час протистояння на Донбасі за перший вікенд кінопоказу зібрав понад 8,18 млн грн.

Також читайте інтерв’ю «Главкома»: Режисер Ахтем Сеітаблаєв: Так, фільм «Кіборги» - це пропаганда. Пропаганда здорового глузду і смаку

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: