У Житомирі не розминулись вантажівка та легковик: пасажирка загинула, а водій втік

У Житомирі не розминулись вантажівка та легковик: пасажирка загинула, а водій втік

Пасажирка легкової автівки загинула на місці пригоди

Дорожньо-транспортна пригода сталась на одній з вулиць обласного центру.

Внаслідок зіткнення автомобіля «ВАЗ-2101» з вантажівкою «DAF» загинула 28-річна пасажирка легковика. Ще двоє людей отримали травми. Поліцією розпочато досудове розслідування.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції, патрульні поліцейські, рятувальники та медики.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ-2101», рухаючись вулицею Промисловою, не впорався з керуванням, у результаті чого зіткнувся з фурою «DAF», припаркованою на узбіччі дороги.

Унаслідок зіткнення пасажирка легковика, 28-річна житомирянка, загинула на місці події. Ще двох пасажирів цього транспортного засобу, 1984 та 1985 р.н., було госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості.

Водій ВАЗівки після зіткнення залишив місце події. Патрульні поліцейські упродовж години затримали чоловіка за місцем проживання. Під час медичного освідування було встановлено, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння (1,6 проміле).У Житомирі не розминулись вантажівка та легковик: є жертви

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: