Українці готові витратити на новорічний стіл до тисячі гривень

Українці готові витратити на новорічний стіл до тисячі гривень
Українці готуються до новорічних свят

На подарунки під ялинку в Україні ладні витратити близько 922 грн

Цього року 81% українців так чи інакше визначилися із новорічним бюджетом, тоді як приблизно кожен п’ятий (19%) або ще не визначився з розмірами передбачуваних витрат на зустріч Нового Року, або взагалі не має наміру витрачатися на майбутнє свято. Про це йдеться у результатах опитування Research & Branding Group.

Як йдеться в дослідження, орієнтовний загальний розмір новорічних витрат в цього року складе в середньому приблизно 1979 гривень, або $ 72.

«Плановані витрати на святковий стіл складуть 941 гривню, витрати на новорічні подарунки – 922 гривні, а витрати на новорічні розваги для дорослих і дітей (відвідування ялинок, театрів, ресторанів, туристичні поїздки і тому подібне) -  784 гривні», - підрахували експерти за результатами опитування.

Опитування проводилося в період з 9 по 20 грудня 2017 року. Опитано 1998 респондентів у віці від 18 років і старше. Вибірка репрезентує населення України за статтю, віком, типом населеного пункту і регіоном проживання (за винятком непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей, АР Крим і м. Севастополь). Метод опитування - особисте формалізоване інтерв'ю (face-to-face). Максимальна похибка вибірки не перевищує +/-2,2%.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: