Українські моряки у СІЗО Москви отримали передачі від російських волонтерів

Українські моряки у СІЗО Москви отримали передачі від російських волонтерів

Українські морякам отримали харчі та сигарети

Російська волонтерка Вікторія Івлєва повідомила, що активісти передали 3 лютого утримуваним Росією українським морякам харчі та сигарети.

Про це Івлєва повідомила у Facebook.

«Двісті сигарет, вийняті з пачок і ще сто сірників, вийнятих з коробок. Тільки в такому вийнятому вигляді приймають у слідчий ізолятор «Лефортово» тютюнову продукцію. Може, в інші слідчі ізолятори теж так приймають, я просто не знаю, а от про «Лефортово» знаю», – написала волонтер.

«Тільки не питайте мене, для чого в двадцять першому столітті в центрі Москви перед передачею в СІЗО потрібно розкривати запечатаний блок сигарет, в ньому розкривати запечатану пачку і вивалювати вміст в кульок – я й гадки не маю... Зате сигарети потім не перераховують», – вказала волонтерка.

«Крім сірників і сигарет, через шість рук нас трьох – журналіста, інженера і фінансиста – сьогодні пройшли: ковбаса, сало, лимони, апельсини, мандарини, яблука, банани, зелень кавказька свіжа, салати в горщиках, галети, шоколад, льодяники, батончики «Рот-фронт», молоко, сир м’який, сир твердий, сирки з ваніліном, майонез, кетчуп, масло вершкове, сметана, солодкий перець, огірки, набір овочів для вінегрету, хліб, лаваш, капуста червона», – розповіла Вікторія Івлєва.

Раніше повідомлялося, що трьох поранених українських моряків, які знаходилися в лікарні СІЗО «Матроська тиша», перевели до СІЗО «Лефортово».

Українського військовополоненого Андрія Ейдера адвокат просить вивезти з РФ на лікування до України або іншої країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: